TEXTIL

info@ | multitryck | .se

kalkvägen 4 | box 1046 | 26921 båstad

0431 763 50

Copyright 2017 @ All Rights Reserved

tryck, brodyr eller vävt

Oavsett hur Du klär Dig på jobbet, som James Bond eller kanske i baddräkt, kan vi ge Dina kläder det där lilla extra – så att folk vet vem Du är och var Du kommer ifrån.

 

Arbetskläder, uniformer, idrottskläder, mössor, vantar, strumpor, fritidskläder, fasadflaggor, textilvepor, expotält, flaggor. Screentryckt, transferapplicerat eller skuret, broderat eller vävt. Vi arbetar inom samtliga dessa tekniker beroende på Dina önskemål och kvalitets-aspekten. Ibland behöver det inte vara så avancerat – till exempel när man ger bort hundratals T-shirts vid ett event.

 

Vår produktion sker i Båstad och det är här vi ser till att Du får rätt tryck på Dina plagg. Oavsett du har ena kläder, eller vill köpa genom oss, tar vi fram Dina tryck och får det att fungera enligt beställning.

 

Behöver Du hjälp med layout, formgivning av illustrationer eller kanske att bara korrekturläsa en text, finns vi där för Dig fem dagar i veckan med kompetent personal. Det ingår i vårt uppdrag att skapa merförsäljning för våra kunder och det tar vi på allvar.

 

Vi hjälper Dig. Från idé till verklighet.