STORFORMAT

Vi är snabba, starka och hjälper Dig när Du behöver oss.

Med vårt helt nya webbverktyg, nås vi dessutom 24-7.

Alltså är vi en form av lokala SUPERHJÄLTAR

TRYCKT I STÖRRE FORMAT

VI TRYCKER STORT FÖR INOM- OCH UTOMHUS PÅ PAPPER, PVC OCH MER!

Banderoller, vepor, flaggor, affischer, tapeter, mäss-väggar och rollup:er. Vi pro-ducerar det mesta inom stor-format och trycker lokalt om det är bråttom, eller inom familjens nätverk om volym-erna är större eller Du har ett par dagar extra.

 

Vi trycker STORT på papper, pvc, vinyl, plastfilm, textil och tapet, upp till 160cm bredd och 50 met-ers längd utan skarv. Vi svetsar, syr eller fållar kanter på bande-roller och erbjuder öljettering från enkla självhäftande för-stärkningar, till industriöljetter.

Allt beroende på dina önskemål och Ditt behov.

 

Eco-solvent eller latexteknik beror på ändamålet med den tryckta produkten.

 

För montering kan vi erbjuda ramverk i trä, aluminium eller plast och vi erbjuder även ramsystem med möjlighet till belysning och snabba byten av budskap om Du vill kunna byta enkelt och återanvända standardbudskap. Givetvis arbetar vi med ”kedersystem” för snabbare montering på fasaden.

 

Rollup är en stortsäljare och vi har valt ut ett mediumsystem för längre livslängd och snyggare presentation. Kasetterna kan fås med den egna logotypen eller folierade i valfri standardfolie alternativt i tryckt-skuren folie med eget tryck.

 

Vi arbetar även brett med olika former av popup-väggar, presentationstält med mera, och arbetar med högkvalitativa produkter för bättre funktion och längre livslängd.

24htryck.se - HK Sports & Golf AB | Postadress: Eskilstorpsvägen 7, 26996 Båstad | Tryckeri: Kalkvägen 4, 26936 Båstad

Kontakt: support@24htryck.se shop@24htryck.se ekonomi@24htryck.se

Vi innehar F-skattsedel | Facebook: facebook.com/24htryck.se/

Copyright 2018-01-15 by Multitryck Sverige AB

Innehållet på denna site får ej kopieras till del eller i sin helhet utan skriftligt godkännande från Multitryck Sverige AB.