STORFORMAT

info@ | multitryck | .se

kalkvägen 4 | box 1046 | 26921 båstad

0431 763 50

Copyright 2017 @ All Rights Reserved

banderoller, vepor och annat

När ytorna är större, trycker vi på rulle i pappers-, vinyl-, pvc-, mesh-, banderoll-, rollup-, gardin- och tapetmaterial.

 

Vi använder oss av dels Eco Solvent-, dels latexteknik och kan trycka vepor på upp till 3,5 meters bredd och 50 meters längd utan skarvning.

 

Vi kan erbjuda ett brett utbud av efterbehandlingsteknik med sömnad och svets av skarvar och fållar, samt öljetter i stål, aluminium eller plast beroende på användingsområde och beräknad belastning.

 

Givetvis erbjuder vi även en rad upphängningslösningar i aluminium för vägg- eller takmontering för till exempel butiksskyltning.

Vi trycker självhäftande vinyl för applicering på väggar och fönster, skyltar eller fordon och monterar om så önskat ute på plats hos kund. För uppdrag utanför vårt direkta närområde, samarbetar vi med lokala montörer för snabbast leverans.

 

Behöver Du hjälp med layout, formgivning av illustrationer eller kanske att bara korrekturläsa en text, finns vi där för Dig fem dagar i veckan med kompetent personal. Det ingår i vårt uppdrag att skapa merförsäljning för våra kunder och det tar vi på allvar.

 

Vi hjälper Dig. Från idé till verklighet.