PRODUKT

Från den 1/6 2018 ägs tryckeriverksamheten av 24htryck.se!

PRODUKTER MED TRYCK

PENNOR, ISSKRAPOR, ENGÅNGSBESTICK, NYCKELRINGAR ELLER KANSKE EN P-SKIVA!

Sedan januari 2018 arbetar vi tätt ihop med en tillverkare av skräddarsydda lösningar inom skylt, presentreklam och event. Skräddarsytt är aldrig billigast, men prisbilden är genomgående bra och man arbetar med be-tong, sten, trä, stål, plåt, alumi-nium och akryl.

Multitryck samarbetar med Sveriges ledande tillverkare av reklamprodukter som P-skivor, isskrapor, pennor, musmattor, disktrasor, pizza-skärare, kundvagnspoletter, reflexer, koppar, glas, bes-tick, linjaler, usb-minnen, nyckelringar, golf-taggar

och en rad andra produkter.

 

Vi samarbetar främst med svenska tillverkare av reklam-material, men har även kontakt med Europas stora grossister och hjälper Dig att bena ut be-grepp och mallar för bästa resul-tat på smartaste produkten för Dig.

Att tänka på när det gäller produktreklam är att volym-kraven oftast finns med i pris-beräkningar och att det kanske därför inte alltid går att genom-föra en snabb produktion i mindre serier.

 

Just nu är P-skivor riktigt hett och dessa kan vi ta fram i plast, som dekaler med snurrande urtavla, eller i papp. Gemensamt för dem är att de enkelt kan anpassas med Ditt budskap, så att även dem som inte vet att Du finns – får veta det.

 

En ytterligare produkt vi arbetar med är vindruteskydd i papp och plast. En enkel produkt man lägger på insidan av rutan under sommaren, eller på utsidan under vintern för att slippa skrapa is, det första man gör på morgonen.