FASTPRIS

info@ | multitryck | .se

kalkvägen 4 | box 1046 | 26921 båstad

0431 763 50

Copyright 2017 @ All Rights Reserved

Inget lågprisflygbolag

Vi är inte att lågprisflygbolag som försöker klämma våra kunder lite extra för varje steg i processen. Det finns redan rätt många sådana aktörer i vår bransch och vi tror att kvalitet och service är nyckeln till volym och att volym innebär lägre priser för såväl oss som för kund.

 

Startavgifter, Expresstillägg, tillägg för eget original och högst flyktiga fraktkostnader som inte syns förrän ordern redan är lagd. Detta är inget för oss, utan vi aretar altid med rak prisbild.

 

Startavgifter andvänds vid tyngre produktioner där det går åt bådel papper och tid för att ställa in maskinerna. Visst har även vi dessa kostnader, men vi bakar in dem direkt, så vet Du vad det faktiskt kommer att kosta - redan från start.

Expresstillägg är ett nyare fenomen som egentligen innebär att Dina trycksaker läggs på ett lager i en vecka innan de skickas ut. Nästa gång har Du kanske inte tid att vänta, och då kostar det upp till en tusenlapp extra. Vi tycker det är mer ekonomiskt att trycka när vi har allt material redo och sedan få iväg produkterna så snabbt som möjligt.

 

Tillägg för eget original. Vi tar inte betalt av våra kunder för att dme själva gör jobbet.

 

Fraktkostnader är något som tillkommer om det vi producerar ska skickas. Här har vi fasta pris så att vi redan vid offert kan presentera den slutliga fakturasumman korrekt.