INFO

Från den 1/6 2018 ägs tryckeriverksamheten av 24htryck.se!

KANSKE INTE RIKTIGT SUPERHJÄLTAR

MEN VI ÄR SNABBA OCH SMIDIGA, OCH HJÄLPER DIG NÄR DU BEHÖVER DET!

Multitryck Sverige AB är ett familjeägt tryckeriföretag som arbetar brett med tryck på det mesta från papper och plast till skyltar och betong.

 

I Båstad produceras det mesta av de produkter vi erbjuder och här har vi digital tryckeri-anläggning, textil- samt storformatstyck med tillhörande efterarbete.

 

I Båstad produceras huvudparten av de produkter vi erbjuder och här har vi digital tryckerianläggning, textiltryck samt storformatstyck med tillhörande efterbehandling.

Multitryck är en del av familjens nätverk av tryckerianläggningar inom EU och vi kan därför alltid erbjuda motiverade priser på högkvalitativa produktioner, oavsett tryckteknik.

 

Vår digitala portal – Multishopen – gör det möjligt för våra kunder att ta del av offerter och statistik dygnets alla timmar, men portalen har även en annan funktion, som gör det möjligt för våra kunder att effektivare serva sina egna. Med våra och/eller sina egna produkter.

Multitryck Sverige AB är framtidens tryckeri redan idag och vårat fokus är våra kunders önskemål och att kunna leverera hög kvalitet till ett bra pris och med en hög grad av service.